Prywatność

Usuń informacje wczesnego dostępu

Prywatna, zweryfikowana ścieżka usuwania zgłoszeń wczesnego dostępu do przeglądarki i węzłów.

Spowoduje to usunięcie informacji przekazanych tej stronie internetowej. Nie wpłynie to na nic, co opublikowano w sieci Bigfoot, gdzie pozostanie publiczne. Wyjaśnia to artykuł Jak działa sieć Bigfoot.

Weryfikacja e-mailem

Zacznij od użytego adresu.

Ze względu na prywatność odpowiedź jest taka sama niezależnie od tego, czy adres jest przechowywany. Jeśli pasuje do zgłoszenia wczesnego dostępu, wyślemy jednorazowy odnośnik wygasający po 30 minutach.

Używamy Twojego adresu e-mail, aby zweryfikować ten wniosek o usunięcie. Zobacz naszą Politykę prywatności.

Potrzebujesz pomocy z innym żądaniem dotyczącym prywatności? Skontaktuj się z nami.