Privacy
Early-accessinformatie verwijderen
Een privé, geverifieerde route om je early-accessaanvragen voor browser en node te verwijderen.
Hiermee wordt informatie verwijderd die u aan deze website hebt verstrekt. Het heeft geen invloed op wat u op het Bigfoot-netwerk hebt gepubliceerd; dat blijft openbaar. Hoe het Bigfoot Network werkt legt uit waarom.
Verifiëren per e-mail
Begin met het adres dat je gebruikte.
Om privacyredenen is het antwoord hetzelfde, of het adres nu is opgeslagen of niet. Als het bij een early-accessaanvraag past, mailen we een eenmalige link die na 30 minuten verloopt.